Previder: Concrete IT-tips en -adviezen die je direct kunt gebruiken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Accountmanager Thomas Rombout van Previder.

Op de vraag waarom woningcorporaties bij Previder terecht kunnen, begint Thomas: “Previder kenmerkt zich door zijn persoonlijke en praktische aanpak. Zomaar iets doen past niet bij woningcorporaties, en ook niet bij Previder. Dat maakt het gemakkelijk om je vragen over IT bij ons neer te leggen. Wij helpen woningcorporaties aan concrete en praktische IT-oplossingen en adviezen waarmee je je echt geholpen voelt. Doordat Previder het gehele IT-spectrum bedient, kun je letterlijk met elke vraag bij ons terecht. Of het nu over digitalisering van werkprocessen gaat of over het migreren van je IT-omgeving, wij helpen je met het digitale fundament voor de toekomst. Hoewel al veel mogelijk is op het gebied van IT, vinden wij wel dat technische ontwikkelingen van meerwaarde moeten zijn. Niet elke technische innovatie draagt bij aan de doelstelling van corporaties. Hoe mooi sommige ontwikkelingen ook van buitenaf lijken.”

Helder verhaal
Omdat IT impact heeft op de hele organisatie, is een helder te volgen verhaal voor iedereen die IT in zijn portefeuille heeft essentieel. Thomas: “We geven geen complexe visionaire statements over hoe de IT-omgeving er mogelijk over tien jaar uit ziet. Je kunt van ons wel concrete tips en adviezen verwachten waar je vandaag mee geholpen wordt. Dat past bij onze organisatie en hoe wij werken.”

Geleerde lessen
Daarnaast kunnen bezoekers ook bij Previder terecht voor een tweetal kennissessies. “In de eerste kijken we naar de lessons learned van de coronaperiode. De crisis zorgde ervoor dat medewerkers noodgedwongen vanuit huis moesten werken. Organisaties kozen voor digitale oplossingen die direct ingezet konden worden. Hoe transformeer je deze manier van werken naar een structurele inzet? En waar moet je dan rekening mee houden? Ontdek het tijdens deze sessie.”

“Na de lunch kijken we naar hoe corporaties controle kunnen krijgen én houden over hun datastromen. Waar staan alle gegevens van huurders? Welke medewerkers kunnen bij deze data? En hoe zorg je dat er geen datalekken optreden? Door middel van een beproefd framework hebben corporaties maximale grip op hun data.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Previder