Previder Corporaties: Altijd, overal en veilig samenwerken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Overal en altijd veilig kunnen werken. Tijdens de coronapandemie werd duidelijk hoe belangrijk dit is voor corporaties, en tegenwoordig is het bijna niet meer weg te denken uit een organisatie. Previder Corporaties ondersteunt corporaties op dit gebied en vertelt er op 22 september meer over op CorporatiePlein. Wij spraken er alvast kort over met Arjan van Dijk, manager bij Previder Corporaties: “Corporaties willen overal dezelfde gebruiksvriendelijke functionaliteiten, betrouwbaarheid én veiligheid ervaren.”

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Bij ons kom je meer te weten over het altijd, overal en veilig samenwerken. Dat is waar iedere corporatiemedewerker anno 2022 toch in gefaciliteerd moet worden? Of je nou op kantoor, vanuit huis of bij een huurder aan het werk bent; je wilt overal dezelfde gebruiksvriendelijke functionaliteiten, betrouwbaarheid en veiligheid ervaren. De digitale corporatiewerkplek van Previder Corporaties voorziet in deze moderne eisen. Onze aanpak – het neerzetten van de werkplek vanuit de behoefte van de medewerkers – is een succesformule gebleken. Daarbij kijken we naar diverse zaken. Welke functionaliteiten zijn belangrijk? Met welke applicaties en documenten werkt de medewerker? Hoe zorg je voor goede en efficiënte communicatie? En erg belangrijk; hoe houd je het werken met de werkplek continu en overal veilig, zodat data en applicaties beschermd zijn tegen externe bedreigingen?

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Het succes van geïmplementeerde techniek, zoals de digitale werkplek, staat of valt met de mate waarin je er het maximale uit kunt halen. De corporatiemedewerker moet er dus effectief en efficiënt mee kunnen werken. Zo maak je hun werk niet alleen efficiënter, maar ook nog eens veel leuker. De adoptie van de werkplek is daarom voor Previder Corporaties van net zo groot belang als de techniek zelf. Bovendien is IT een complex geheel van onder andere integratie van applicaties, security, beheer van de infrastructuur, personalisatie van werkplekken en adoptie van de nieuwe technieken. Het is dan lastig om samen te werken met diverse partijen met eigen verantwoordelijkheden. Je wil een partij die jouw markt snapt, weet hoe en met welke applicaties je werkt en welke uitdagingen bij jou spelen. Previder Corporaties is die partij die jou in deze hele keten ontzorgt en adviseert. Eén aanspreekpunt voor jouw corporatie.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Dit is natuurlijk een mooi verhaal, maar we tonen graag aan dat het in de praktijk werkt. Daarom zullen Welbions, ons zusterbedrijf Winvision en natuurlijk wijzelf op CorporatiePlein 2022 vertellen over het opzetten, implementeren en uiteindelijk het werken met de corporatiewerkplek van Welbions. Hoe verliep het proces? Hoe zijn medewerkers hierin meegenomen? Wat is uiteindelijk echt de meerwaarde voor Welbions en haar medewerkers? Kom bij ons langs om inspiratie op te doen, vragen te stellen en het te hebben over jouw uitdagingen.

Previder Corporaties is op CorporatiePlein te vinden op stand 12.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Previder Corporaties