Qvision heet een nieuw familielid welkom

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

easyMatch is het antwoord op alle uitdagingen en vraagstukken omtrent woonruimteverdeling! Het gebruiksvriendelijke woonruimteverdeelsysteem, voor zowel de woningzoekende als de woonconsulent, biedt woningcorporaties al jaren de helpende hand doordat het aanbiedingsproces volledig is gedigitaliseerd. In 2017 mogen wij een nieuw lid van de easyMatch familie welkom heten, maar eerst zullen we de easyMatch familie (nog) eens voorstellen.

Regulier
easyMatch Regulier verhoogt het serviceniveau door optimale inzet van digitale dienstverlening, maar ook door het volledige proces van woonruimteverdeling te automatiseren. Daarnaast wordt er, onder andere door de woningzoekende te voorzien van zoveel mogelijk informatie over de woning en omgeving, gezorgd voor meer kwalitatieve reacties en dus minder weigeringen. Ook biedt easyMatch Regulier gereedschappen als automatisch digitaal aanbieden, interessepeilingen en groepsaanbiedingen om het proces te verkorten en de derving nog verder terug te dringen.

Short Stay
De Short Stay oplossing biedt buitenlandse studenten en docenten de mogelijkheid om voor een korte periode een gemeubileerde woning te huren. Het systeem verwerkt automatisch de (student)aanmeldingen en biedt woningzoekenden de mogelijkheid om vanuit het buitenland volledig zelfstandig een woning te kiezen, de eerste huur te betalen en het huurcontract digitaal te ondertekenen.

Studenten
easyMatch Studenten geeft woningcorporaties de mogelijkheid om studenten optimaal te bedienen in hun zoektocht naar woonruimte. In lijn met de wensen van de doelgroep verloopt het gehele proces digitaal voor zowel de student als de corporatie. Daarnaast biedt easyMatch Studenten automatisering voor bijvoorbeeld coöptatie en groepsbezichtigingen.

Een nieuw familielid
Onze trots, het nieuwste lid van de easyMatch familie: urgentie! De enige oplossing in Nederland waarmee het volledige urgentieproces, van aanvraag tot oordeel, wordt geautomatiseerd. Op basis van een flexibel in te richten workflow wordt het proces doorlopen en worden deadlines actief bewaakt door het systeem. Brieven en e-mails worden automatisch gegenereerd, tevens wordt de woningzoekende (indien de urgentieaanvraag is toegewezen) automatisch opgenomen in easyMatch. De woningzoekende kan direct aan de slag met het vinden van een woning. Ook valt het zoekgedrag van de woningzoekende te monitoren waardoor, indien nodig, hulp op maat kan worden geboden.

Qvision
Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met ons om te kijken wat easyMatch voor uw organisatie kan betekenen.

Bron: CorporatieGids 2017

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Qvision in de CorporatieGids 2017 te bekijken.