Rondom Wonen over op nieuwe ICT-omgeving

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Rondom Wonen is overgestapt van de Windows 2008 server op de 2012 server. De transitie duurde in totaal drie maanden en verliep van begin tot eind goed, vertelt Jacolien Mulder, Coördinator Wonen en Woonbeleid bij Rondom Wonen. NEH feliciteert Rondom Wonen met de overgang naar hun nieuwe ICT-omgeving

De beslissing om over te gaan op een nieuwe ICT-omgeving, kwam vanuit het streven om maximale performance en stabiliteit uit de ICT-systemen te halen. Mulder zegt hierover: “Om dit streven te behalen is het belangrijk om mee te gaan met de techniek. We zijn dan ook toekomstgericht gaan denken. Door mee te gaan met technische ontwikkelingen, kunnen onze medewerkers meegroeien met nieuwe producten. Zo blijft onze corporatie up-to-date.”

Maximale performance vormde een belangrijke kernwaarde binnen het slagen van de transitie. De uitdaging van het project lag bij het neerzetten van een nieuwe omgeving, die de verwachtingen zou overtreffen. “We verwachten dat alles nog sneller zal functioneren, waarmee we onze efficiëntie naar een hoger niveau tillen.”

De officiële afronding van de transitie werd gevierd met een gepersonaliseerde NEH taart. Tijdens de evaluatie van het project vertelt Mulder: “Door elkaar op de juiste manier en momenten te informeren, verliep het project van begin tot eind goed. De projectmanager van NEH heeft met zijn duidelijke communicatie en scherpe helicopterview het project tot een mooie afronding gebracht.”

Bron: NEH | Foto: Rondom Wonen