Samenwerking Datarotonde en Sensus process management

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het is nu nog makkelijker geworden om uw procesmanagement te integreren met andere systemen. Dankzij de koppeling van Sensus BPM Online met Datarotonde heeft u direct inzicht in alle data bij uw processen. De integratie op het krachtige platform van Datarotonde levert zowel woningcorporaties als bouwbedrijven een unieke mogelijkheid om efficiënter te werken.

Door verschillende systemen en technologieën te integreren worden processen verrijkt met data en verbindt u verschillende domeinen binnen uw organisatie. Dit zorgt voor een dynamisch procesmanagement, waardoor organisaties gemakkelijker meebewegen met veranderende omstandigheden en in control blijven. Alle informatie is op ieder moment inzichtelijk en up-to-date.

Direct aansluiten via de Datarotonde
Via de Datarotonde worden applicaties van verschillende aanbieders met elkaar verbonden, waardoor samenwerking en integratie met (keten)partners nog gemakkelijker wordt. Aangesloten organisaties zijn gespecialiseerd in diverse domeinen, zoals DMS, huurmutaties, klantcontact, VvE beheer, vastgoeddata en onderhoud. Datarotonde is gespecialiseerd in het ontwikkelen van koppelingen, waardoor organisaties hier zelf geen tijd en energie aan kwijt zijn. Op deze manier kunnen onze klanten op een efficiënte en laagdrempelige manier de koppeling maken met Sensus BPM Online. Zo krijgt u snel meer verrijking, inzicht en flexibiliteit in uw procesmanagement.

MEER LEZEN OVER ONS INTEGRATIE PLATFORM

Bron: Sensus process management, Foto: Sensus process management