Square DMS wordt Aareon Digital Solutions

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Voor elke organisatie is continue verandering noodzakelijk om haar bestaansrecht te kunnen borgen. Eind 2015 was de overname van Square DMS door Aareon voor beide organisaties een strategische verandering om gezamenlijk in te kunnen spelen op markt-, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Een bundeling van expertise en kennis op het gebied van digitale informatievoorziening. 

Na de overname heeft Aareon samen met haar dochters (waaronder Square DMS) de produkten en diverse markten bij elkaar gebracht. Met als doel om tot innovatieve oplossingen te komen die onze klanten in de verschillende markten wendbaarder en slagvaardiger maken, die waarde toevoegen en waarmee ze focus houden op het uitvoeren van de kerntaken.   

Het bovenstaande heeft eind juni 2017 geresulteerd in de aankondiging van Aareon Digital Solutions (ADS) door Aareon. Hiermee positioneert Aareon haar portfolio aan oplossingen die onafhankelijk van het primaire systeem door woningcorporaties kunnen worden gebruikt. ShareWorX is één van die oplossingen, naast o.a. Mareon en de verschillende Fox-apps. 

Vanaf 1 januari 2019 gaat Square DMS daarom verder onder de naam Aareon Digital Solutions:

  • Gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van digitale oplossingen, ketenintegratie én het leveren van een modulair serviceplatform dat dit allemaal ondersteunt vanuit de Aareon Cloud.
  • Digitale oplossingen zoals ShareWorX, Fox en Mareon die ERP-onafhankelijk kunnen worden ingezet.
  • Ons logo en onze huisstijl veranderen; onze kennis en service en ons enthousiasme blijven zoals u dat van ons bent gewend.

Bron: Aareon | Foto: Aareon