'Steeds makkelijker werken dankzij de nieuwe Fox-apps'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De Fox-suite is sinds kort weer een paar apps rijker: Fox Reparatie en Fox Opzichter. Hiermee wordt een nog groter deel van de dagelijkse werkzaamheden ondersteund vanuit de Future Office eXperience (FOX).

Fox Reparatie
Fox Reparatie ondersteunt het registreren van reparatieverzoeken door de medewerkers. Zij kunnen op een eenvoudige wijze het object opzoeken waar de melding op moet worden vastgelegd. Vervolgens is er inzicht in de reeds openstaande meldingen en kan er via de beslisboom, dezelfde die in Tobias AX, Fox Klantportaal en Fox Contact wordt gebruikt, een melding worden geregistreerd. Hier kunnen ook direct aanvullende tekst en foto’s worden toegevoegd en de werkzaamheden kunnen direct worden ingepland. Kortom, een app waarmee altijd en overal direct het werk kan worden uitgevoerd, op kantoor, bij de klant of het pand.

Fox Opzichter
Met Fox Opzichter kan een opzichter de termijnen vrijgeven en het percentage gereed van een project invoeren, via een app waarbij de gegevens direct worden verwerkt in AX.

Projecten kunnen gekoppeld zijn aan het bezit en bevatten opdrachten die verdeeld kunnen zijn in termijnen. Deze termijnen worden door opzichters gecontroleerd en kunnen door hen worden gereedgemeld (vrijgegeven). Zodra er een factuur binnenkomt van de leverancier die overeenkomt met een gereedgemelde termijn kan de factuur volledig automatisch worden verwerkt.

In Fox Opzichter ziet de opzichter na het inloggen de belangrijkste gegevens van zijn lopende projecten. Ook is er nog een mogelijkheid om te zoeken naar een project. Als er een project is geselecteerd, wordt deze getoond met de inkooporders en bijbehorende termijnen. De termijn die moet worden vrijgegeven, kan nu worden geselecteerd en vervolgens eenvoudig worden vrijgegeven. Het percentage gereed en het bedrag gereed van de termijnen worden daardoor direct aangepast. Tenslotte kan het percentage gereed van het project nog worden aangepast. Daarmee is de hele afhandeling gereed. Ook hier weer het gemak van het overal en altijd kunnen werken binnen de projecten. Ook op locatie of misschien juist op locatie kan het werk worden gedaan.

Bron: Aareon | Foto: Aareon