Stichting Woningbouw Achtkarspelen kiest opnieuw voor Aareon

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 15 maart jl. vond de contractondertekening plaats bij Stichting Woningbouw Achtkarspelen in Buitenpost. Vanwege de geldende Corona-maatregelen kon deze helaas niet gezamenlijk plaatsvinden.

Met behulp van digitale mogelijkheden verliep de contractondertekening daarom op afstand en komen de bijbehorende feestelijkheden op een later moment aan bod zodra de omstandigheden dit weer toelaten.

Stichting Woningbouw Achtkarspelen: prettig wonen in de Friese Wouden
De Stichting Woningbouw Achtkarspelen (SWA) verhuurt 2971 woningen in de gemeente Achtkarspelen. Het woningaanbod van SWA is gevarieerd: woningen voor jong en oud (met mogelijkheden voor zorg), levensloopgeschikte woningen, zeer comfortabele eengezinswoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Achtkarspelen bestaat uit elf dorpen en ligt midden in het unieke coulisselandschap van de Noardlike Fryske Wâlden. De prachtige natuur in de Friese Wouden kenmerkt zich door elzensingels, houtwallen en pingo’s.

Partnership Stichting Woningbouw Achtkarspelen & Aareon
Stichting Woningbouw Achtkarspelen is vanaf het eerste uur een tevreden partner van Aareon en daardoor ook al jaren een trouwe gebruiker van Tobias en Trace & Treasury.

Na een intensief, gezamenlijk adviseringstraject heeft Stichting Woningbouw Achtkarspelen besloten om haar langdurende relatie met Aareon voor een periode van 8 jaar te verlengen en haar applicatielandschap te moderniseren door verregaand te digitaliseren en de stap naar de Microsoft Azure Cloud te maken met Tobias 365 als SaaS-product.

Stichting Woningbouw Achtkaspelen wil met haar keuze voor Aareon als partner voor de toekomst en de keuze voor de toekomstbestendige en schaalbare toepassingen van Aareon en haar partners haar gestelde bedrijfsdoelstellingen op een efficiënte wijze verbeteren.

Naast de implementatie van de ERP-toepassing Tobias 365 gaat Stichting Woningbouw Achtkarspelen ook gebruik maken van de volgende oplossingen van Aareon en haar partners: Fox Opname, Plato (cyclisch begroten), Trace Waardering (SaaS), Mareon Factuur, de mobiele werkbonoplossing van PCA Mobile, het woonruimteverdeelsysteem Ediso en de geïntegreerde creditmanagementtool Mail to Pay.

Wij danken Stichting Woningbouw Achtkarspelen hartelijk voor het in Aareon gestelde vertrouwen. We kijken uit naar een succesvol verlengd partnership voor de komende jaren!

Bron: Aareon, Foto: Stichting Woningbouw Achtkarspelen