Techxx Bright Answers: KlantVenster E-Archief live op Office 365

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 11 december is de nieuwe versie van KlantVenster E-Archief, in combinatie met Office 365, door Arcade Wonen in gebruik genomen. Deze versie van het Document Management Systeem (DMS) is gebaseerd op SharePoint Online in combinatie met het Azure-platform van Microsoft.

Cloud-services en Europese privacywet AVG
Door gebruik te maken van cloud-services kunnen woningcorporaties nog meer rendement halen uit de overstap naar Office 365. Aanvullende investeringen in eigen infrastructuur en het beheer hiervan zijn daarmee verleden tijd. Met SharePoint-online als onderdeel van Office 365 kunnen werkprocessen verder gedigitaliseerd en geoptimaliseerd worden.

Uitgangspunt voor het nieuwe digitaal archief vormen de in CORA beschreven processen en de in VERA-verband gemaakte afspraken voor het uitwisselen van gegevens met andere systemen. Tevens wordt voldaan aan de nieuwe Europese privacywet Algemene Verordening Gegevenswerking (AVG) ten aanzien van opslag en toegankelijkheid van privacygevoelige informatie. 

Vernieuwingen KlantVenster E-Archief
Niet alleen de technologie onder de motorkap van KlantVenster E-Archief is gewijzigd, ook de gebruikersinterface is volledig vernieuwd. Informatie uit het E-Archief is plaats-onafhankelijk toegankelijk en het gebruik van mobiele devices wordt ondersteunt. Het archiveren en opvolgen van klantcontacten is daarbij verder vereenvoudigd, zodat tijdige afhandeling kan worden geborgd.

Bron: Techxx Bright Answers

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Techxx Bright Answers te bekijken