Thuisvester: “Dankzij e-Learning leren wij hoe we de systemen optimaal kunnen gebruiken en zijn medewerkers snel inzetbaar”

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Flexibel online leren én bijblijven op je eigen tempo. Thuisvester is een van de klanten die met plezier en succes werkt met het Zig | e-Learning Platform. Onlangs brachten wij een bezoek aan Oosterhout, waar Mathilde Koniuszek (Teamleider KCC) en Noortje van Mierlo (Programmamanager Kwaliteit & Verbetering) meer vertelden over hoe Zig | e-Learning de medewerkers van Thuisvester verder helpt.

Door de groei van het team en het vele thuiswerken, zochten wij een weg om zoveel mogelijk uniformiteit aan te brengen in het werk.
Het Zig | e-Learning Platform is voor Thuisvester een handige tool om mee te werken. Niet alleen het KCC-team, maar alle medewerkers van Thuisvester kunnen op deze manier, plaats- en tijd onafhankelijk, leren om het maximale te halen uit de producten waarmee zij werken. Naast dat dit voor medewerkers heel fijn is, draagt het voor Thuisvester bij aan een belangrijk doel: hun bewoners zo goed mogelijk te woord te staan.

Dankzij Zig | e-Learning kun je op je eigen niveau instappen, stukjes terugkijken als dat nodig is en geheel op eigen tempo leren.
Het niveau van medewerkers en de snelheid van adoptie met betrekking tot systemen is heel uitlopend. Het grote verschil met een fysieke training is dat e-Learning je de kans biedt om sneller door te gaan wanneer je iets al goed beheerst en dat je rustig terug kunt kijken als je iets moeilijk vindt, zonder dat je het gevoel hebt om dom over te komen of dingen dubbel te vragen.

De complete ervaring van Thuisvester ervaren? Bekijk de video hier en hoor alles over de voordelen van het platform voor Thuisvester.

Bron: Zig, Foto: Thuisvester