Van Dinther: Orde scheppen in de eindeloze documentenchaos

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties beschikken over enorme hoeveelheden data en documenten. Hoe schep je orde in deze chaos en welke rol speelt Microsoft 365 hierin? Van Dinther vertelt erover op 14 september tijdens CorporatiePlein. Hieronder alvast een tipje van de sluier.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
De wens van de bezoeker natuurlijk! Wij hebben ervoor gezorgd dat al onze expertise aanwezig is op de stand. Met ons product E-Content 365 nemen wij je mee in de wondere wereld van documentmanagement en geautomatiseerde workflows. We kunnen veel, heel veel. Mede dankzij onze integratie met Microsoft 365 en de expertise die we in de afgelopen dertig jaar hebben opgebouwd, weten we wat mogelijk is. De woningcorporatiebranche is ons niet vreemd en we strijden voor het gebruik van branche-specifieke standaarden zoals CORA en VERA. Technologische ontwikkelingen volgen we op de voet en we zijn niet bang om daarmee te experimenteren. Ben je bijvoorbeeld benieuwd wat Artificial Intelligence kan doen voor jou en die eindeloze documentenchaos? Aarzel niet om dat vrijblijvend te komen bekijken.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wij denken graag mee met alles wat te maken heeft met documentmanagement. Denk daarbij aan het opstellen van een datamanagementstrategie of het ondersteunen bij het creëren van draagvlak binnen de woningcorporatie. Ook hiermee helpen onze consultants je graag. En kunnen we iets niet (goed genoeg)? Dan houdt het wat ons betreft niet op maar kijken we verder. Een koppeling met een andere applicatie is zo gemaakt, of we zoeken een partner. Zoals onze partner Azami B.V. met haar AVG-scanner AIDA, welke persoonsgevoelige informatie opspoort en verwijdert. Of Archive-IT, onze zusteronderneming en partner op niveau als het gaat om digitaliseren, development en dataverrijking. En last but not least: onze partner Share-Effect met ruime ervaring op het gebied van Microsoft 365, het Microsoft PowerPlatform en Azure. Ze zijn allemaal aanwezig op onze stand om er een leuke en leerzame dag van te maken!

Van Dinther is op CorporatiePlein te vinden op stand 54.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Van Dinther