Van Dinther: Structuur aanbrengen in de Microsoft 365 omgeving met E-Content 365

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 23 september presenteert Van Dinther haar nieuwe E-Content 365 tijdens CorporatiePlein. Wat houdt deze nieuwe applicatie in en wat kunnen bezoekers op de stand van Van Dinther verwachten? Een gesprek met Manager Services Danny van Irsel.

E-Content 365 is een cloudbased ECM-applicatie die woningcorporaties de mogelijkheid geeft om hun ongestructureerde content op orde te krijgen volgens de laatste IT- en branchestandaarden, begint Danny. “Voor bestaande klanten kunnen wij – afhankelijk van de gekozen functionaliteit – een hybride integratie aanbieden om zo een geleidelijke overstap te realiseren richting de Azure cloud. Dit om organisaties te ontzorgen en diverse zaken voor hen proactief te monitoren. Zo is het minder een technische aangelegenheid en kunnen wij ons meer focussen op de organisatie met bijkomende processen en de dienstverlening om huurders te bedienen.”

AVG-proof
“Aan de hand van verschillende cases nemen we bezoekers op CorporatiePlein mee door de functionaliteit van de applicatie,” gaat Danny verder. “We laten zien dat documentstromen vanuit alle processen ondersteund worden. Het is mogelijk om binnen die processen informatie te structureren en dat samenwerking niet alleen intern mogelijk is. Alle standaard Microsoft 365-applicaties zoals Teams, Planner en OneNote zijn daarvoor beschikbaar en met E-Content 365 wordt gezorgd dat de informatie vanuit het samenwerken gestructureerd wordt opgeslagen binnen Microsoft 365. Met een eenvoudige opschoning van persoonsdocumenten op basis van een bewaarbeleid en termijnen, procesinrichting en bijhorende roll based toegang is de corporatie daarnaast AVG-proof.”

Digitaal en geautomatiseerd
Wie de nieuwe software van Van Dinther live wil ervaren, kan op CorporatiePlein een korte kennissessie bijwonen waarin de kracht van E-Content in Microsoft 365 als werk- en archiefomgeving wordt belicht. Danny: “We laten live zien hoe E-Content 365 kan helpen structuur aan te brengen om zo de samenwerking tussen alle denkbare applicaties en data in de cloud te organiseren. Door alle content in de juiste context te plaatsen en beschikbaar te stellen voor de klant, medewerkers en derden, wordt de ideale basis gelegd voor een volledig digitale en geautomatiseerde organisatie.”

Van Dinther is te vinden op stand 62 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Van Dinther