ViaData: Dagelijks onderhoud continu persoonlijker en efficiënter maken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Een van de belangrijkste processen voor het meten van huurderstevredenheid bij een woningcorporatie is die van het dagelijks onderhoud. ViaData is al jaren een gevestigde naam in de sector op dat gebied, en vertelt op 22 september tijdens CorporatiePlein meer over haar visie en strategie. Productmanager Marcel Bierens geeft in gesprek met CorporatieGids.nl alvast een voorproefje van wat bezoekers bij ViaData op de beurs kunnen verwachten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Op CorporatiePlein informeren wij bezoekers over de vernieuwde visie en strategie van ViaData. We zullen een nieuw beeldmerk introduceren en informatie geven over wat de corporaties van ViaData kunnen blijven verwachten. ViaData helpt corporaties hun dagelijks onderhoud continu persoonlijker en efficiënter te maken.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
We hebben geen georganiseerde kennissessies dit jaar. We geven de corporaties graag gerichte informatie over de vraagstukken die zij hebben. Denk aan vragen als hoe wij kunnen helpen om huurderstevredenheid te verhogen en hoe wij kunnen helpen het dagelijks onderhoud efficiënter te maken.

Met Connect-It 365 hebben wij de bewezen 100 procent SaaS Fieldservice-oplossing voor het managen van alle service- en onderhoud gerelateerde taken, gebaseerd op Microsoft Dynamics. De meerwaarde van Connect-It 365 zit in de combinatie van bewezen functionaliteit op een toekomstbestendig Microsoft-platform. Het is het resultaat van twintig jaar kennis en ervaring, praktische en branche-specifieke features voor al het dagelijks onderhoud. Connect-It 365 sluit aan op alle gangbare ERP-systemen in de markt.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
ViaData kan corporaties helpen met alle processen van het Dagelijks Onderhoud. Wij zorgen voor een optimale planning van zowel de eigen vakman als aannemers, voor zowel reparatie onderhoud als mutatie onderhoud. Via slimme tools en dashboards helpen wij organisaties inzicht te geven in vraagstukken als hoe kunnen we de one-time-fix verbeteren, wat is de efficiëntie van de eigen dienst vs die van aannemers, maar ook in wat is het materiaal verbruik per klus of vakman. En doormiddel van de in eigen beheer ontwikkelde service-app, werken de vaklieden zeer efficiënt. Kortom; de moderne oplossing voor al het dagelijks onderhoud.

ViaData is op CorporatiePlein te vinden op stand 53.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: ViaData