ViaData: Dagelijkse onderhoudsprocessen steeds persoonlijker en efficiënter organiseren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Eén van de belangrijkste processen binnen een woningcorporatie blijft het onderhoudsproces. Hoe regel je dit efficiënt op een manier die de huurder centraal zet? ViaData vertelt erover op CorporatiePlein en laat bezoekers ervaren hoe haar software hierbij kan helpen. Voorafgaand aan de beurs spraken wij alvast met senior accountmanager Remko van den Bremen over wat bezoekers 14 september op de stand van ViaData kunnen verwachten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Meer dan de helft van alle vragen die door huurders aan een corporatie worden gesteld, gaan over dagelijks onderhoud. Hieraan wordt dus door corporaties, haar medewerkers en ketenpartners veel tijd en aandacht besteed en iedereen vindt er wat van. Bovendien gaat hier jaarlijks een flink bedrag mee gemoeid. Reden genoeg om dit goed, persoonlijk én efficiënt te organiseren.

Het goed organiseren blijkt in de praktijk vaak weerbarstig. Dit omdat de huurder, ketenpartner en corporatie gezamenlijk onderdeel van het proces zijn en het vaak afdeling overstijgend is. Het is én-én, zowel de klantreis zo goed mogelijk laten verlopen en dit ook efficiënt doen. Dat is de uitdaging waarbij technologie beter dan ooit een uitstekend hulpmiddel is. Technologie kan de organisatie en ketenpartners ondersteunen in deze processen en helpt continu te verbeteren.

ViaData helpt corporaties hierbij. Met meer dan twintig jaar ervaring hebben we het Dagelijks Onderhoud Kompas ontwikkeld waarmee het verbeterpotentieel in kaart wordt gebracht. Hoe kun je in het dagelijks onderhoud betere resultaten behalen? En welke processen moet je daarbij automatiseren zodat de medewerker in staat wordt gesteld zijn/haar werk efficiënter en klantvriendelijker te doen? Daarnaast is de ViaData-oplossing Connect-It 365 uitgebreid tot een suite waarin zowel reparatie-, mutatie- én inspectieprocessen geïntegreerd worden ondersteund.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
ViaData denkt met corporaties mee om het dagelijks onderhoud continu te verbeteren. Connect-It 365 bevat slimme dashboards en biedt verbeterdiensten die corporaties in staat stellen na de implementaties het verbeterpotentieel daadwerkelijk te realiseren. In het tijdperk van kunstmatige intelligentie zorgen wij samen met corporaties ervoor dat het realiseren van hoge huurderstevredenheid en een efficiënt onderhoudsproces steeds beter verloopt.

Huurders, managers, bestuurders, bewonersconsulenten, KCC-medewerkers, werkvoorbereiders, opzichters, inspecteurs, technisch medewerkers, vaklieden, contractbeheerders zijn allemaal welkom op onze stand op CorporatiePlein 2023 om onze visie, producten en diensten te ervaren.

ViaData is op CorporatiePlein te vinden op stand 51.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: ViaData