Win een Microsoft Surface Go bij NEH op CorporatieGids LIVE

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het is weer bijna zover: CorporatieGids LIVE. Op dinsdag 7 april geven wij een kennissessie over ‘De moderne werkplek, het vervolg…’. Hoe kun je als organisatie efficiënt en flexibel werken, op een veilige manier? Tijdens de sessie spelen wij een korte quiz, waarin in we jouw kennis over beveiliging testen. Natuurlijk valt er voor de beste speler iets te winnen: een Microsoft Surface Go, die wij ter plekke aan je overhandigen. 

Moderne gebruikersomgeving 
Hoe ziet het vervolg van onze visie op de moderne werkplek eruit? Met Microsoft Office 365 streven wij naar eenvoud, doordachte en logische functies gecombineerd met een prettige en intuïtieve gebruikersomgeving. Dit betekent: een gepersonaliseerd overzichtelijk dashboard met één inlog, waar je alle  apps (26!) en bestanden die jij gebruikt terugvindt, in een up-to-date versie die tegelijkertijd ook goed beveiligd is. 

Het adoptieproces (nieuw!) 
Vanzelfsprekend begeleiden wij onze klanten volledig bij het inrichten en de ingebruikname van Office 365. Denk hierbij aan koppelen, synchroniseren en het verder ondersteunen waar nodig. Tijdens de kennissessie leggen wij uitgebreid uit hoe wij onze klanten hierin begeleiden.

Kom naar de kennissessie van NEH op CorporatieGids LIVE en wie weet ga jij naar huis met een Microsoft Surface Go. Onder alle aanwezigen verloten wij ook nog eens een iPhone! 

Wil je bij deze kennissessie van NEH aanwezig zijn?
Als corporatiemedewerker kun je gratis naar dit evenement. Meld je aan via CorporatieGids LIVE en bezoek onze kennissessie.

Bron: NEH, Foto: NEH