Zig organiseert EK POOL voor alle corporatie- en vastgoedmedewerkers van Nederland

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Nog even en dan is het zover: vanaf 11 juni kleurt Nederland oranje voor de start van het EK. Zig doet het niet alleen goed met haar software in de vastgoedbranche, ook op het gebied van voetbal zijn ze super fanatiek. Zij dagen nu alle corporatie- en vastgoedmedewerkers uit om gratis deel te nemen aan de Zig | EK POOL. Ga jij de uitdaging aan?

 

“We weten allemaal dat Nederland meer dan 16 miljoen bondscoaches kent. Want zeg nu zelf, we weten het allemaal een stukje beter dan wie dan ook, toch?,” aldus Robert Baas, Marketing Manager bij Zig. “In ons dagelijkse werk leggen wij de focus op verbinding. We doen er alles aan om organisaties dichterbij woningzoekenden en huurders te brengen. Maar, we houden ook wel van een spelletje. En zeg nou zelf: wat zorgt er nu voor meer verbinding dan voetbal? Het lijkt ons heel erg leuk om met zoveel mogelijk mensen in de vastgoedbranche de EK-strijd aan te gaan.”

 

Doe gratis mee! 
Wil jij meedoen met de Zig | EK POOL? Alle corporatie- en vastgoedmedewerkers van Nederland zijn welkom om gratis en zonder enige verplichtingen mee te doen. Hoe je dit doet? Meld je hier aan, vul de scores van de verschillende wedstrijden in en wacht af wat de uitslag daadwerkelijk zal zijn. Let the games begin! Behaal jij de hoogste score? Dan win je ook nog eens een super leuke prijs.

 

Meer informatie? Ga naar www.zig.nl/ekpool

 

Bron: Zig, Foto: Zig