Zig Websoftware over 'innovatie over de grenzen heen' op CorporatiePlein

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

CorporatiePlein is dé bedrijfsvoering ICT en innovatiebeurs voor woningcorporaties. Natuurlijk is Zig Websoftware ook dit jaar weer aanwezig en haken we in op het thema: Innovatie over grenzen heen.

Innovantie over grenzen heen met jouw huurdersportaal
Woningcorporaties zijn hard bezig met de slag naar optimale digitale (klant)dienstverlening. Maar in het gebruik van de huurdersportaalomgeving zien wij kansen. Door het bewezen zelfservice-succes (bijna 100%) van woonruimtebemiddelingsomgevingen te gebruiken kunnen wij het zelfservicepercentage van huurders flink verhogen.

Hoe? Door woningzoekenden digitaal mee te nemen en ongemerkt over te zetten naar het huurdersportaal. En dat is ook voor jouw corporatie mogelijk, want vanuit het WoonruimteBemiddelingsSysteem (WBS) kan met elk type huurdersportaal (Zig, Batavia, Fabrique, Malengo, Aareon, Cegeka, Qvision en Pro-impact) worden gekoppeld. Resultaat? Een integraal klantbeeld en meer snelheid en gemak voor de gebruiker én uiteindelijk ook voor de klant.

Innovatie over grenzen heen met spraak
Aan de kant van de woningzoekende en huurder heeft Zig kritisch gekeken naar de customer journey en kunnen woningzoekenden en huurders dankzij digitale zelfservice alle processen zelf opstarten en afronden. Denk hierbij aan: digitaal ondertekenen of spraakgestuurd een reparatieverzoek indienen.

Innovatie over alle grenzen heen met oplossingen o.b.v. SaaS
Samen met woningcorporaties proberen we constant te verbeteren in slimmer samenwerken. Projecten verlopen niet langer via de watervalmethode, maar efficiënt met Scrum (Agile). Daarbij leveren wij software op basis van SaaS (pay-per-use), innovatieve ontwikkelingen die passen bij de tijd! 

Kom langs op stand nummer 61 en klik LIVE mee
Ontdek op de stand van Zig wat er aan innovatieve oplossingen voor woningcorporaties nu al mogelijk is. Laat processen volledig digitaal verlopen en je huurders een reparatieverzoek indienen met spraakherkenning. Voor alle woningcorporaties mogelijk dankzij de koppelingen van Zig met alle huurdersportalen in de markt. Kom langs op stand 61 van CorporatiePlein 2017, woon een van de kennissessies bij en klik mee door de digitale processen, van begin tot eind.

Aanmelden Kennissessies
Zig Websoftware organiseert op 21 september 4 keer een kennissessie op de stand die jij gratis en vrijblijvend kunt bijwonen. Zeker zijn van een plek? Meld je aan met een e-mail aan: marketingzigwebsoftwarenl en vermeld de tijd / titel van de sessie, je naam en woningcorporatie. Graag zien we je in Houten!

11:00 uur Jouw woonruimtebemiddelingssysteem gekoppeld aan ieder mogelijk huurdersportaal / klantvolgsysteem!

12:00 uur De mogelijkheden van spraakherkenning voor jouw huurders en woningzoekenden.

13:00 uur Jouw woonruimtebemiddelingssysteem gekoppeld aan ieder mogelijk huurdersportaal / klantvolgsysteem!

14:00 uur De mogelijkheden van spraakherkenning voor jouw huurders en woningzoekenden.

Bron: Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware de CorporatieGids 2017 te bekijken