Aeroscan

Korte productbeschrijving

Aeroscan biedt een geïntegreerde oplossing voor vastgoed inspecties, waaronder inspecties met drones, beeldanalyse met kunstmatige intelligentie en een gebruiksvriendelijke software oplossing voor het beheren van inspectiegegevens.

Dankzij een volledig visueel proces (foto, lidar en infrarood), heb je de hoogst mogelijk detailfoto’s en 3D model van het gehele bezit. Je contractpartners, collega’s en inspecteur hebben toegang tot de data om hun eigen conclusies te trekken.

Met Aespect wordt volledig visueel inzicht gecreëerd in alle meetstaten, gebreken inspecties en kun je de data koppelen met je MJOP of centrale vastgoeddata. Of stel je eigen MJOP in Aespect.

Volledige dekking van je vastgoed
Maximale betrouwbaarheid van je inspectie
Adequaat inzicht in gebreken (visueel waar te nemen)
Bespaar tijd met de automatische tooling van Aespect

Toekomstvisie

De missie van Aeroscan is om vastgoedeigenaren te helpen bij het beter beheren van vastgoed door middel van innovatieve technologieën, zoals drones, kunstmatige intelligentie en software. De visie is om de standaard van vastgoedinspecties te verhogen door een snelle, efficiënte en nauwkeurige oplossing aan te bieden.

Aeroscan gelooft in vastgoedinspecties middels drones. Dit geeft simpelweg de hoogste detail data om gebreken te constateren. Samen met de vastgoedinspecteur, waar Aeroscan mee samenwerkt, wordt een efficiënter en betrouwbaarder product gerealiseerd.

Inmiddels leveren we geautomatiseerd inzicht in bouwdelen en gebreken, middels AI. Zo hebben inspecteurs minder tijd nodig om gebreken te vinden. Dit bouwen we momenteel verder uit om handwerk verder te reduceren en de kostbare tijd van de inspecteur zo effectief mogelijk in te zetten.

Referenties

WoonFriesland: digitalisering gehele bezit (21.000vhe)

Woningbelang: volledige NEN2767 inspecties gehele bezit (4.500vhe)

ProWonen: volledige NEN2767 inspectie gestapelde bouw (1.700vhe)

Bedrijfsprofiel

Aeroscan is opgericht in Friesland en heeft inmiddels vestigingen in Leeuwarden en Duivendrecht. We werken samen met onze partners waardoor we een landelijke dekking hebben gecreëerd.

We hebben het gehele proces in eigen beheer; we zijn ervaren drone operators en fotogrammetrie specialisten. We hebben een eigen software development team die het gehele proces automatiseert en onze klanten verder helpt. Een technologiebedrijf met veel operationele ervaring.

Het team van Aeroscan bestaat uit experts op het gebied van vastgoed, luchtvaart, data, engineering en software ontwikkeling, die samenwerken om de beste oplossing voor vastgoedeigenaren te creëren.


Aantal medewerkers: 21
Aantal klanten in corporatiemarkt: 14
Actief in corporatiemarkt sinds: 2018

Contactgegevens

Aeroscan
Freark Damwei 34, 8914 BM Leeuwarden
085 - 130 49 93

info@aeroscan.nl
https://www.aeroscan.nl

Aeroscan in het nieuws