Hersense over het aanpakken van I&A uitdagingen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

U bent volop in beweging. Gelukkig maar, want wat is er nu gezonder dan bewegen? Herinrichten van ketenprocessen, digitaliseren, in- of outsourcen, selecteren en implementeren van informatiesystemen, optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zomaar een aantal voorbeelden van uitdagingen die corporaties in beweging brengen. Uitdagend en belangrijk, maar voor de meeste van u geen dagelijkse kost. Het is fijn om bij dit soort vraagstukken een bekwaam partner met de juiste kennis en ervaring te hebben die met u meedenkt en u begeleidt bij al uw I&A uitdagingen.

Een goed begin
Dat doen we door eerst op strategisch niveau vast te stellen welke doelen gerealiseerd moeten worden en, heel belangrijk, binnen welke kaders. Uw corporatie dient immers het maatschappelijke belang en u speelt daarom proactief in op de eisen van huurders, woningzoekenden, gemeenten en overige stakeholders. Daarbij moet u ook nog eens rekening houden met de sterk veranderende wet- en regelgeving én kritisch zijn op de eigen bedrijfslasten. Stuk voor stuk randvoorwaarden die bepalend zijn voor de aanpak van al uw I&A vraagstukken.

Tactiek
Vervolgens borgen we op tactisch niveau dat de doelen daadwerkelijk behaald worden. Corporaties dienen immers hun besluitvorming transparant, integer en gefundeerd te organiseren. Aspecten die dus ook gelden voor de I&A-projecten die u uitvoert. Wij zorgen voor een passende projectstructuur zodat de besluitvorming efficiënt en transparant plaatsvindt. En waarbij de kosten zorgvuldig tegen de baten worden afgewogen, zowel kwantitatief als kwalitatief. Zodat u een gefundeerd besluit kunt nemen en wij de juiste oplossingen kunnen aanbieden.

Handen uit de mouwen
Tenslotte gaan we samen op operationeel niveau aan de slag. Projectmatig werken, beoordelen van systemen en leveranciers, inrichten van processen, opleiden, testen, projectleiding. Onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Samen met uw medewerkers bereiken we de juiste resultaten. Want het zijn uiteindelijk de mensen die voor het succes zorgen!

Bron: CorporatieGids 2017

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Hersense de CorporatieGids 2017 te bekijken